Datum: 2009-10-31 Klockslag: 22:09:37

Trött tröttare tröttast...

Jag är heelt slut! Idag har jag varit och titta på folkrace. Marcus körde så var ju tvungen att vara lite stöd. ;)
Men han var faktiskt jätte duktig! Kom dit 9 i morse och åkte hem runt 4. Skapligt kallt kan man ju säga. Men som tur va hade jag Erica som lite underhållning också. När vi kom hem till honom la jag mig och sov. Jag var helt slut! Sen spelade bröderna spel medans jag sov vidare. Runt kl halv 8 kom mamma hem. Vi åkte förbi Mc Donald's på vägen hem, och det var mycket gott kan jag tala om! När vi kom hem kikade vi lite på tv, sedan fyllde jag badkaret med riktigt varmt vatten och la mig där ett tag. Mycket skönt!


Datum: 2009-10-30 Klockslag: 18:51:39

Tidigt jag vet...

Här sitter jag och lyssnar på julmusik och hela köret. Jag saknar verkligen julen. Men den kommer aldrig bli som förut. Inte sen mormor&Karin gick bort. Jag ser inte fram emot julen överhuvudtaget, jag saknar den bara.
Men tänk när man var liten...då var det verkligen julstämmning i hela huset. Hela släckten var samlad. Man var helt pirrig i magen för att man väntade på jultomten. Och att pappa alltid försvann och skulle köpa tidningen när tomten kom. Men ändå var man rädd för jultomten. Jag och min syster sprang alltid runt och delade ut alla julklapparna. Åh det är något man verkligen saknar...

Busungarna - Tomten jag vill ha en riktig jul.Datum: 2009-10-29 Klockslag: 14:31:34

Nu...

Nu sitter jag vid Marcus dator medans han är ute i garaget. Jag ska snart ut och måla hans blir. Jag vill inte ens föreställa mig hur det kommer att bli. Nejdå det blir säkert bra. Senare vet jag inte vad som händer. Jag ska hem runt 5 tror jag. Skriver mer när jag är hemma!


/L


Datum: 2009-10-28 Klockslag: 15:29:03

Säger bara...

Jag säger bara roligt lov. Här sitter jag med huvudvärk&magont. Har precis pluggat klart&måste börja fixa mig. För jag ska över till Marcus sedan. Jag som skulle vara så duktig idag, skulle ha städat&pluggat mer men orken finns inte. Jag kanske börjar bli sjuk (svininfulensan?). Varför ska man bli sjuk på lovet för? Så himla världelöst! Eh nu orkar jag inte skriva mer är alldeles för trött. Men måste i alla fall börja fixa mig snart.


/LDatum: 2009-10-27 Klockslag: 19:51:42

Frågestund...

Eftersom att ni inte vet så mycket om mig, kan ni ju nu passa på att fråga vad ni känner.
Ni kan fråga fram tills imorgon kväll! :)Datum: 2009-10-27 Klockslag: 15:48:38

Grymt snygga...


Hittade grymt snygga skor i från asos.com.
Det skulle verkligen inte vara fel att ha dom där hemma!


Datum: 2009-10-27 Klockslag: 15:29:48

Är fortfarande...

Är fortfarande hemma hos Marcus. Pappa kommer och hämtar mig runt kvar över fyra. Sen ska jag duscha och fixa mig lite halft. För jag och jossan ska på någon filmfestival. Det blir säkert trevligt. Skriver mer när jag är hemma! :)

/L


Datum: 2009-10-26 Klockslag: 23:04:52

Nu sitter jag...

Just nu sitter jag hemma hos Marcus och har ont i magen medans han är och vräker i sig massa mat. Men det är väl inte så konstigt eftersom han har haft två träningar idag. Jag är helt slut och vill bara sova. Vi får se hur det blir med den saken.
Vi ska väl kolla på någon film eller spela SSX tricky om vi orkar!

/L


Datum: 2009-10-26 Klockslag: 22:09:00

Ändrade planer...

Ja, det blev ändrade planer i sista sekunden. Jag kom på att jag hade träning kl 8 så jag var tvungen att åka till den. Men det var nog inte så smart gjort. Eftersom att jag hade frossa+feber igår. Så jag var svimfärdig i slutet av träningen. Jaja, nog snackat om det nu måste jag fixa mig lite snabbt sen ska jag iväg till Marcus!

/L


Datum: 2009-10-26 Klockslag: 18:33:41

Dagens plagg...

Jag hittade lite nya kläder på H&M som jag gärna skulle vilja inskaffa till hösten!Datum: 2009-10-26 Klockslag: 18:08:10

Nu är den...

Nu är snart min blogg klar. Bara lite små fix kvar. Det har nästan tagit hela dagen att göra den. Men jag måste säga att jag är mycket nöjd!

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig lite. För sedan ska jag iväg till Kungsör för att titta på Marcus träning och följa med han hem. Så det blir nog mys!


Datum: 2009-10-26 Klockslag: 12:46:57

Välkommen!

Hej&välkomna till min nya blogg. Som vissa kanske vet har jag haft blogg tidigare men inte var så intresserad, men nu blir det ändring på det. Så här ska jag börja blogga. Först och främst vill jag ha en snygg design så den håller min syster på att jobba med nu!

Hoppas ni uppskattar min bloggning framöver!


/ L

Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0