Datum: 2010-02-28 Klockslag: 22:49:37

Fyfan va sur jag är!

Nu är lina tamefan inte glad alls. Ingenting gör som jag vill. Min data låser sig, jag är inte på mat humör, jag orkar inte göra någonting, så fort någon pratar med mig ryter jag och de där jävla tågen är ju inställda!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag tror jag dör, GODNATT!








Datum: 2010-02-28 Klockslag: 15:39:26

Hej och hallå!

Klockan är nu halv 4. Jag klev nyss upp ur sängen och ska snart kika ner och äta nyponsoppa. Det var ett tag sen man åt/drack de. Senare ska jag städa och plocka undan massa. Funkderar på att storstäda garderoben. Men jag hinner säkert ändra mig ska ni se. Och i morgon ska jag nog till Eskilstuna om det går några tåg.

En stort grattis till Sara som fyller 16 i morgon, hoppas att du får en toppen dag!



Jag (när jag var blond), Erika (Saras kusin), och så klart Sara själv!



Datum: 2010-02-28 Klockslag: 01:11:52

Helt död...

Nej, nu roppar sängen på mig hör jag. Jag är helt slut, helt sjukt. Dålig uppdatering idag jag vet, men är så himla trött! GOOOODATT!


Datum: 2010-02-27 Klockslag: 22:32:21

Nu är jag hemma!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång bussresa! Det har varit toppen, faktiskt. Min kusins barn är så underbart söta, ni anar inte! Man kan inte låta bli att skatta åt de.

Igår kom bussen och hämta mig kl 15:20. Två och en halv timmes bussresa. Sen när vi väl var framme fick vi vänta i ungefär 1½ timme. Ni kan ju tänka er hur rastlösabarn blir! Ohh, ja men så bra som jag är kunde man ju busa lite med de iallafall. Vi kom på båten och var klara ungefär halv 9, men Jessica hade beställt bort kl halv 8. Så vi var lite sena.. När vi precis hade beställt mat och fått drickorna. Så kommer deras pappa dit! Från ingenstans. Alla blev självklart glada. Efter maten ville Wiliam dansa (den yngsta 2 år) Hur söt som helst! Så ifrån 11 någon gång till kl 1 dansade vi alla. Ja, riktigt kul var de. Fick lägga mig med barnen runt kl 1. Så föräldrarna kunde roa sig lite! Vi gick upp runt kl 11 och åt lunch kl 1. Sen spelade vi lite på automater och olika maskiner.

Kl 3 var den någon frågesport i en "bar" ungefär så dit gick vi. Halv 4 kom mumintrollet som barnen ville kika på. Medans de kikade där sprang jag och handlade lite (mumin är inget för mig) Kom tillbaka, då skulle vi ner till hytterna för att byta och gå på toa. Vi sätt där ett tag, ganska länge. Så jag tog en sväng med Alexandra. Vi gick runt och kikade lite överallt. Sen gick vi upp till discot för Wiliam ville dansa. Då passade jag på att springa ner till hytten, jag tror jag skulle hämta något, fick sällskap iallafall ;) Kl 6 kom Isabella (den största av de) och knackade på min hyttdörr för att vi skulle snart kliva av båten. Så det var bara att packa ihop och kasta ut sällskapet! Sen var det bara 2½ timmars bussresa hem, och nu sitter jag här. Tror att jag faktiskt att jag ska sova snart. För Wiliam vaknade var och varannan minut av att han hade tappat nappen. Så vi fick inte mycket sömn.
Jaja, nog pratat om de. Det var riktigt roligt iallafall. Och tack så mycket för att jag fick följa med!

(tog tyvärr inga bilder, eftersom min kamera är helt värdelös på mobilen. Få se om Jessica har några bilder!



Tog bara en ful egobild!



Datum: 2010-02-26 Klockslag: 14:18:32

Snart klar...

Nu börjar jag blir klar, ska bara packa min handväska. Jag tror jag har fått med allt men ja, inte säkert. Det jag glömmer, glömmer jag. Ska åka ungefär 10 i 3. För innan jag ska till bussen ska jag först åka till biginn och köpa en ny mascara, min är sopslut. Aja, måste fixa det sista så hörs vi i morgon!





Datum: 2010-02-26 Klockslag: 12:35:14

Fredag; lov!

Nu är äntligen lov! Jag är så himla skoltrött nu, så vet inte om jag hade orkat en vecka till.. Fast ändå har vi inte haft mycket alls de senaste veckorna. Den här veckan skulle jag gjort mitt prov i kemin, men jag är så himla lat så har inte orkat plugga. Så jag får göra provet direkt efter lovet. Då har vi tre prov, så det känns ju rätt så skönt. (inte alls) Idag ska jag iallafall på kryssning och på onsdag ska jag troligtvis till Gustafsvik med Sara Selander och några till. Senare på kvällen skulle jag kanske över till Sara Kinisjärvi. Ja, vi får se hur de blir!


Så här kan också en engelska lektion se ut när man leker med Susannas glasögon.
Tycker faktiskt att de är rätt så söta, tycker inte ni de?;)
(Snälla flickor, döda mig inte!)

Idag hade jag först Biologi, blev en hel del skrivade. Men de var rätt okej ändå. Sen hade jag matte. Jag fattar verkligen ingenting. Jag vet knappt vad vi håller på med! ;s Sen sist hade jag engelska, vi gjorde ett gammalt nationella hörövningsprov. Men det gick ganska bra tycker jag ändå. Vi hann inte göra klart de för att vi tjatade om att få sluta tidigare. Jag hade egentligen so också, men jag behövde inte gå på den för jag är tvungen att packa klart och fixa mig lite half. Är helt neutral idag, hehe. Aja, jag kanske slänger in ett inlägg till får se!



Datum: 2010-02-25 Klockslag: 20:43:22

Nu är det mycket!

Nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. Det är verkligen mycket nu. Jag ska hinna plocka undan, jag ska plugga, packa, duscha och leta på massa kläder! Och jag är helt sluta efter träningen. Jag orkar verkligen ingenting och klockan är snart 9! Jag vet inte vad som har hänt med mig. Jag brukar orka hur mycket som helst på t ex träningar eller i skolan. Men i skolan var jag helt sluta. Jag gjorde typ ingenting på hela dagen. Gick runt och degade och lyssnade på musik. Och träningen var ju inte så mycket bättre! Efter vi hade sprungit ett antal minuter trodde jag att jag skulle svimma. (Om jag överänstränger mitt knä får jag skit ont. Plus att mina fötter är jätte känsliga, så om jag springer för mycket får jag ont i både knät och fötterna.) Ja, jag fick iallafall god mat när jag kom hem. Kina mat! Usch, det är ju snuskit gott.

Snart får det bli ändring på det här! Jag är så trött på att vara otränad. Det är det värsta som finns. Så när jag äntligen har kommit igång så ska jag alltid göra illa mig på något sätt. Snart är irstablixten, och jag kommer vara hur otränad som helst. Och nästa år vet jag inte ens om jag får fortsätta spela med killarna eller inte. Eh, jag ska försöka börja träna ordentligt så fort jag har fått svar från magnetröntgen. Var där i fredags skulle fått svar den här veckan men tydligen inte. Ja, jag vet inte. Men får se hur de blir. Jag får ju ändå inte spela match än på ett tag så. Nej nu har jag setat här alldeles för länge! Måste sätt fart, har så jävla mycket att göra. Får se om jag hinner blogga i morgon innan jag åker!


Ungefär så känner jag mig nu!



Datum: 2010-02-25 Klockslag: 16:03:31

Det bästa som finns när det är kallt ute!

Det bästa som finns när det är kallt ute är varm oboy med grädde! Speciellt efter en skoldag och en lång cykel tur hem i bara tunnskinjacka! När jag har druckit upp oboyen ska jag packa för pappa kommer och hämtar mig 20 i 5. För han ska skjutsa mig till träningen! Njut av bilden!



    


Datum: 2010-02-25 Klockslag: 15:44:53

Söt vår outfit!

Söt vår outfit ifrån Bubbleroom!


Linne: 149;-
Skor: 1299;-
Jeans: 1195;- 
Klocka: 1198;-



Datum: 2010-02-25 Klockslag: 15:02:40

Torsdag; Seg dag!

Idag har dagen varit allt annat än bra. Gick upp i morse kvar i 7. När jag väl har gått upp kommer jag på att jag har sovmorgon till 5 över 11. Så det var bara gå och lägg sig igen. Gick upp vid 10, för att sedan åka till skolan kl 11. Hade gympa, lunch, biologi och matte. Vi fick sluta tidigare från matten eftersom en annan klass skulle ha genom gång med våran lärare(?!) Aja, senare ska jag på handbolls träning sen plugga Kemi. Känns helt underbart...


OH JUST JA, MÅSTE JU PACKA TILLS I MORGON!? Höll jag totalt på att glömma bort! Men det är så himla tråkigt att packa. Men ännu värre att packa upp! Jag vet inte ens vad jag ska ha med mig. Lär ju inte bli röj iallafall. Blir nog mest att ta hand om och leka med barn. Men jag älskar ju barn så jag lider inte! Det värsta är nog att jag kommer ha roligare än barnen! (;

Det var lite komiskt faktiskt när jag fick reda på att jag skulle åka på kryssning. För några veckor sedan (2 veckor sen kanske) så pratade jag med mamma om att jag ville åka på kryssning. Men varken mamma eller pappa är så förtjusta i att åka. Så de tyckte gott att jag skulle vänta tills jag får åka själv. Men så två veckor senare frågade min kusin om jag ville med. Så jag hade ju lite tur iallafall, hehe!



Min allmänt sköna outfit idag! (;

                                                                                                    


Datum: 2010-02-24 Klockslag: 20:27:24

Kryssning!

På fredag åker jag på kryssning med min kusin och hennes tre barn. Ska bli riktigt skoj att få umgås med dem. Det är inte ofta jag gör de! Men måste först göra prov i kemi på fredag. Jag var sjuk förra veckan när proveer egentligen var. Och så missar jag att fira Ems. Men grattis till henne iallafall! Och på söndag blir det kanske att åka till Eskilstuna få se hur de blir med de.

Har precis kommit igång med träningen efter skadan! Hur kul som helst. Men måste ju fortfarande ta de lugnt med vissa övningar. Och man kan ju säga att konditionen är borta totalt! Match blir det ju inte tal om på ett tag heller säger min tränare. Irstablixten är ju om en måndad så måste vara bra tills dess. Jag får nog göra uppror så får jag kanske spela lite iallafall. Men utan mitt knä skydd kan jag ju knappt springa så skydder gör ju de mesta. Jaja får hoppas på de bästa!



Datum: 2010-02-24 Klockslag: 18:17:33

Lina is back!

Nu har jag bestämmt mig för att börja blogga igen. Måste bara övertala min syster att göra en ny design. Är så himla trött på den jag har nu!
Aja, idag var jag iallafall hemma från skolan. Jag mår inte bra för 5 öre. Jag mår illa och har huvudvärk. Lite har jag kunnat gjort iallafall. Har pluggat, fixat naglarna och stekt beacon. Sedan har jag bara legat i sängen.
Och vad som får mig att börja blogga igen är att jag inte har något att göra på dagarna så då kan jag ju lika gärna blogga eftersom jag ändå sitter vid datan. Ja, vi får se hur de går. Ska försöka slänga upp lite bilder ifrån sådant som har hänt sen jag bloggade sist! (;



För ungefär en vecka sen tatuerade jag mig! :)



Några veckor sedan spelade jag handboll och vred till knät, så jag fick ha mina kryckisar!



Varit i sälen med Izabelle och jocke!



Och för tillfället försöker jag bli blond igen!


RSS 2.0