Datum: 2010-04-09 Klockslag: 10:43:19

Idag bär det av mot irstablixten!


Som man har längtat. Det här är höjdpunkten på hela året. Att få åka på cup med laget. Visst vi kanske inte är dem bästa. Men jag tror fan att ingen kan ha roligare än vad vi har!

Min kära pappa lagade min moppe igår så nu går den som en klocka. Så ska ut en sväng sen. Måste bara packa klart, klä på mig och fixa lite små saker. Åh gud, jag är verkligen på dunderbra humör idag den känns toppen!
Hör av mig lite senare om jag hinner! :-)

/L


Datum: 2010-04-08 Klockslag: 14:59:01

Sola, träna&packa!

Nu ska jag kila iväg och sola. Måste få lite bruna ben till helgen! Efter det är det bara att cykla vidare till min sista handbollsträning. Känns riktigt tungt... Det är ganska många som slutar, så sista gången jag spelar handboll med några av killarna. Det är verkligen tråkigt. Har spelat med vissa i snart över 5 år. Jaja, det blir iallafall sommar träning!

När jag kommer måste jag packa. Vi åker imorgon kl 5. Bloggar mer sen ska packa till träning nu!

/ L


Datum: 2010-04-04 Klockslag: 23:47:03

Mina glasögon!


Som sagt sa jag ju att jag skulle få glasögon, läs-glasögon. Men jag använder dem oftast i skolan och te x som nu när jag sitter vid datorn. Folk sa att de kunde ta upp till flera veckor att få dem. Men icke, det tog två dagar för mina glasögon att komma. Jag har två par. Men orkar tyvärr inte lägg upp bild på dem andra, hehe.
Jaja, nu fick ni en bild på ena paret iallafall!



Datum: 2010-04-04 Klockslag: 23:42:38

Nu ska det bli ändring på det hela!

Nu ska jag försöka blogg mer, övertala min syster att göra klart min blogg OCH få ett mer händelserikt liv. Just nu har jag inte så mycket val eftersom att jag har utegångsförbud så. Men på senaste tiden har jag inte gjort mycket alls. Helt världelöst! Men jag har iallfall saker att se fram emot;

April;
Irstablixten,
Moppen,
Stockholm.

Maj;
Göteborg med klassen,
Fyller 16,
Köpingsyran.

Juni;
Lärarmiddag,
slutar 9:an
utomlands.

RSS 2.0