Datum: 2009-11-30 Klockslag: 22:45:01

Nytt, nytt, nytt!H&M, T-shirt 99:-
Lind3x, SportBH 189:-
Lind3x, Korsette 249:-
Lind3x, Stickad tröja 149.50:-
Lind3x, Kjol (egentligen en tubtop) 199:-


Datum: 2009-11-30 Klockslag: 21:02:36

Just make everything alright...

Jag känner hur orken försvinner. Utan dig är jag ingenting. Du fick mig verkligen att mår bra. Men jag var inte värd att lägg ner tid på, inte värd att jobba med. Igår sa du att du älskade mig, idag gör du slut. Heelt utan förvarning. Och här står jag, helt tom. Jag har verkligen aldrig kännt såhär för någon, aldrig. På söndag skulle de ha varit 3 månader. Du säger att du vill se mig glad. Jotack, jag tror att du har lyckats! Jag vill inte vara utan dig. Det är bara så. Jag älskar dig...

- Please, just make everyting alright.


Datum: 2009-11-29 Klockslag: 21:18:53

Vill ha iallafall...

Jag vet inte men jag tror att jag har hittat klänningen jag vill ha. Men det är så synd är den är så himla dyr. Det kostat 549:- plus frakten och allt det blir 649:- Vi får se vad det blir, det beror ju på hur klänningen sitter på. Skor, ja det är allt för svårt att bestämma sig för. Jag tror det blir några av dom här iallafall. Skriv gärna vad ni tycker! :)


Datum: 2009-11-29 Klockslag: 16:50:25

Mums...

Som jag sa skulle vi äta plankstek igår och så blev de. Oh, gud va gott det är! Så det blev att äta plankstek och kika på Robinson med mamsen och papsen. Efter de satt jag bara vid data och leta lite kläder, men nu tror jag att jag har hittat klänningen jag vill ha. Den ska ju sitta bra också det är de som är problemet. Aja, här får ni en mumsig bild!Datum: 2009-11-29 Klockslag: 00:23:40

Letar...

Jag håller på att leta efter en Nyårsoutfit. Det svåra är att jag vet varken vad jag vill ha, eller hur det ska se ut.
Men jag har hittar några klänningar och ett par skor iallafall!

Ser helt konstigt ut, orkade inte klippa ur klänningarna.


Datum: 2009-11-28 Klockslag: 18:53:24

Fira och tända ljus...

Vaknade hos Marcus i morse. Märkte att min urinvägsinfektion har kommti tillbaka igen! Vi gjorde väl inte så mycket, spelade pingis och kikade på tv typ. Runt halv 2 kom mamma, pappa, syster och hämtade mig för att vi skulle åka till mormor och fira henne. Efter det åkte vi till Minneslunden skulle tända ljus till mormor Britta och Karin. Det är helt sjukt det var 4 månader exakt idag som Karin gick bort, 4 månader och 4 dagar sen mormor Britta gick bort. Det känns som om det var igår... Jag och pappa åkte och lämna av mamma och Sara för att åka iväg till Farfars grav och tända ett ljus för honom också. Sedan åkte vi till affären och handla mat till plankstek, mums!Datum: 2009-11-28 Klockslag: 18:37:57

Trött och sura miner...

Jag är trött och allmänt ledsen typ. Trött är jag för att jag inte sovit ordentligt och ledsen är jag för att jag har slutat praoen. Jag har praoat på dagis i 2 veckor. Det har varit riktigt kul och barnen är så otroligt söta. Man vill äta upp dom. Nu är jag en jävel på att lägga pärlplatter och göra halsband! Aja, det är iallafall jätte tråkigt att sluta. Men det värsta är att nu vet jag inte vad jag ska söka till. Jag var helt hundra på att jag skulle söka till Omvårdnad och Barn&fritid i andrahandsval, men nu tror jag att jag vill söka till Barn&fritid. Vi får se hur det blir
med den saken.


Datum: 2009-11-19 Klockslag: 14:16:42

Ojojoj...

Jag har inte varit så pepp på att blogga på senaste tiden. Fråga mig inte varför för det vet jag inte!
Men iallafall sen senast har det inte hänt så mycket. Just nu håller jag på att praktiserar på dagis. Ska vara där i två veckor. Mycket jobbigt mår jag säga. 19 barn i åldrarna 9 månader till 3 år.

Idag ska jag åka till biginn med jossan för de är några från idol som kommer dit. Dvs om jag får för mamsen. Eftersom jag har varit hemma idag. (och jossan om jag orkade skulle jag slänga ut en fyjävla ful bild på dig!)

Igår kom Marcus hit, mycket mysigt! Och eftersom han häromdagen tappade sin parfymflaska i golvet, så köpte jag en ny parfym till han. Den nya doften ifrån Diesel. Hoppas att han blev nöjd iallafall. Den luktar grymt gott och det kostar bara 349 krKicks!


Datum: 2009-11-10 Klockslag: 20:23:47

Pust...

Jag orkar verkligen inte med plugget just nu! Snacka om att vara skoltrött om man säger så. Har två prov den här veckan. Sen har jag prao i två veckor. Efter praoen har vi två prov, veckan efter har vi också två prov! Men längtar ju nästan! Fast efter praoen är det bara fem veckor kvar tills jullovet! Fyfan va jag längtar!


Datum: 2009-11-09 Klockslag: 19:07:11

Jag vet...

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag. Har haft fullt upp med massa annat och har egentligen inte tid nu heller. Måste plugga sen hinna äta för att sedan åka till träningen kl  8. Mycket att hinna med om man säger så!
Men nu har jag inte tid, skriver mer när jag är hemma!

/LDatum: 2009-11-06 Klockslag: 23:14:17

2 månader...

Idag har jag varit med Marcus, för vi firar två månader idag. Så har vi varit med Susanna och Linus en sväng också! Hade "för prov" i morse och det gick galant. Så svårt var det ju inte så. Men i alla fall nu ska jag och Marcus sova för jag ska åka till morfar kl 10 i morgon och riva tapet!

/L


Datum: 2009-11-05 Klockslag: 21:38:27

Nelly.com

Är mycket sugen på att köpa kläder från nelly.com. Det behövs ska jag säga.
Fast jag är lite osäker på skorna, för det kommer säkert se ut som jag har bådar på fötterna.
Men jag får se vad de blir! :)


/L


Datum: 2009-11-05 Klockslag: 21:33:05

Ha-ha, skridskor? / recept.

Idag var det jätte jobbigt att gå upp. Var hur trött som helst! (ovanligt). Men hade inte så jobbiga lektioner som tur va. Klockan 10 skulle vi ha skridskor i skolan och jag har inte åkt på typ 2 år. Nyslipade skridskor, en Lina som inte kan åka, bandyklubba i handen, och luva över hjälmen, kan det bli bätte!? Skulle inte tro de. Skämde ut mig gjorde jag iallafall. Sen hem till Susanna med fysik boken (har "förprov" i morgon"). Satt och prata en stund med Susanna, Linus och Susannas mamma. Hon gav mig tips på hur man kunde göra god galss och det var inte svårt alls!

Milda vaniljvisp
Choklad/Daim, av någotslag.
Vispa vaniljvisp så det blir hårt.
Sen har man bara i chokladen
och sedan in med den i frysen.
Två timmar senare har man 
jätte god glass! Datum: 2009-11-04 Klockslag: 22:43:02

Fixat...

Jag fixade det nu. Men nu måste jag duscha sen ska jag sova. Är så grymt trött!
Jag skriver mer i morogn, godnatt!

/LDatum: 2009-11-04 Klockslag: 22:34:07

Jag blir så trött...

Nu blir jag irriterad, jag kan inte lägga upp bilder i inläggen längre! Det går och ladda upp dom men inte så att de syns. Det är därför det inte kommer upp så mycket bilder!

/L

RSS 2.0