Datum: 2009-12-31 Klockslag: 18:39:45

NYÅR!

Jag vet sjukt dåligt med uppdatering, har varken haft tid eller lust. Inga bilder har blivit tagna heller så...

Iallafall, nu är det nyår jag sitter hemma hos Sara. Jag och mickis har stekt köttfärsen till tacosen och flickorna kommer runt 7 skulle jag tro. Sen får vi se vart kvällen leder oss! :-)
Ha en underbar kväll!

/L


Datum: 2009-12-15 Klockslag: 16:20:31

Säljer mina navelpiercingar genom min systers blogg!

Som sagt ska jag sälja min 8 piercingar. Eftersom jag nu har försökt ta hål i naveln 2 gånger med den växet bara utåt, alltså kroppen stöter bort den. Så nu har jag samlat på mig olika piercingar i onödan. Om ni vill köpa eller veta mer om dem, så står allt på min systers blogg!


Datum: 2009-12-14 Klockslag: 13:39:16

Söndag - Folkrace...

(dåligt med bilder, tog inga i helgen)

Gick upp kl6, efter ha sovit ungefär i 1½ timme. Fixade mig och åt frukost. Blev hämtad halv 8, av Erica och hennes mamma. Åkte till Eskilstuna för att kika på Folkrace. Erika, Max, och Ericas bror skulle köra. Så det blev att stå där och frysa tårna av sig. Nej, men det var ganska kul faktiskt! Det slutade runt 3-4 tror jag. Kom hem runt halv 5-5. La mig och sov till halv 12 borstade tänderna och somnade genast igen.
Måste göras om Erica! :)


/L



Datum: 2009-12-14 Klockslag: 13:04:40

Lördag - Erica/40-årsfest...

Vaknade hos Erica runt kl 9, för att hon skulle ner till Sturehallen och träna småkottarna. Jag kikade en stund men gick sedan till tågstationen för att åka hem. Halv 12 hämtade pappa mig vid stationen för att vi skulle åka till Kis-stuga för att duka och fixa i ordning inför kvällen. (Mamma och fyllt 40 och de skulle ha fest.) Sen var det bara hem och börja fixa sig. Halv 6 åkte vi ner dit och gästerna började strömma in. Mycket folk man inte har träffat på år och dar! Trots att alla för nästan över 30 + var det riktigt trevligt ska jag säga. Klockan blev väldigt mycket så jag fick skjuss hem av mammas kompis barn. Somnade runt 4 tror jag.

/L


Datum: 2009-12-14 Klockslag: 12:54:45

Fredag - Erica...

I fredags efter skolan blev det att åka hem till Erica i Arboga. Vi gjorde inte så mycket kikade mest på tv och halvsov. Kl 8 blev det att kika på idol med hennes familj och beställa hem pizza, mycket gott. Jag hoppades i från början att Tove skulle vinna, menmen helldre Erik än Calle iallafall. När det var slut kikade vi på peter pan. Fast jag blev lite besviken för det var fel peter pan vi tittade på, haha. Iallafall vi somnade runt 12.

/L



Datum: 2009-12-09 Klockslag: 15:49:30

Happy, happy...

Åhh så himla glad! Jag har lämnat in inlämningrna, gjort so provet och gjort fysiken så jag har bara samhällen kvar...sen är det lov!! Gud va jag längtar sjukt. Nu ska jag sova, eller jag kommer göra det varesig jag vill eller inte. Aja skriver mer sen! :)



Datum: 2009-12-08 Klockslag: 18:56:01

Nu är...

Nu är klänningen beställd och skorna köpta! Skorna ser mycket bättre ut i verkligheten, de är skit snygga på! Men iallafall, har inte skrivit något alls de senaste dagarna. Har plugg upp till öronen. So i morgon, fysik på torsdag, och samhäll på fredag. Plus två inlämningar. (y)



Datum: 2009-12-01 Klockslag: 15:35:55

Usch...


Guuuud va jag hatar det här vädret
! Helt seriöst. Det är kolsvart när man går upp. Det är nästan kolsvart när man slutar skolan. Jag har ingen ork till någonting längre. Och så idag när man väl får sova länge. Ja då vaknar man av urinvägsinfektion. Det är heeeeelt jävla underbart! (inte alls.)

RSS 2.0